Willem Glaudemans - Het wonder van vergeving

Artikel 1 van 5 Volgende

Dit boek is te bestellen voor €22,50 bij bol.com of als e-book voor €9,99

Het wonder van vergeving
 

Vergeving gaat niet over de ander maar over jou. Met vergeven hoef je niet te wachten tot de ander verandert of spijt betuigt. Het is een innerlijk proces, een daad van liefde voor jezelf die ook effect kan hebben op je relaties.

Dit boek biedt zeven praktische ingangen tot vergeving en zelfvergeving. Elke ingang kan jou van pijn, oordelen, en oude beelden bevrijden. De stappen zijn simpel: je kijkt naar binnen naar wat er niet is verwerkt, je bent bereid dit los te laten, en je wordt vervolgens geholpen om het helende wonder van vergeving te ervaren. Het is een zachtmoedig en mild proces, dat jou vreugde, vrijheid en innerlijke vrede kan geven. De vele oefeningen en praktijkvoorbeelden zullen je helpen om vergeving toe te passen.

Het is een fundamenteel boek dat je inzichten over vergeving radicaal kan veranderen. Het wonder van vergeving baseert zich op het gedachtegoed van Een cursus in wonderen, maar is zo geschreven dat het voor iedereen toegankelijk is. Het is zowel bestemd voor individuele vergevers als voor professionele begeleiders.


Willem Glaudemans

© 2014 - 2023 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel