Gary R. Renard - De verdwijning van het universum

Artikel 1 van 4 Volgende

Dit boek is te bestellen voor €27,99 bij Inner Peace Publications

Gesprekken over illusies, vorige levens, religie, seks, politiek en de wonderen van vergeving 

Hoe zou jij reageren als je rustig zittend in je huiskamer plotseling werd geconfronteerd met de verschijning uit het niets van een mysterieus koppel, dat je doodleuk meedeelt dat ze ‘verheven meesters’ zijn, die gekomen zijn om jou de schokkende geheimen van het bestaan te onthullen en je de wonderbaarlijke kracht van gevorderde vergeving te leren? 112 bellen? Een therapeut bellen? Of een pizza bestellen?

Toen dit Gary overkwam in 1992, koos hij ervoor om naar dit duo op zijn bankstel te luisteren (en veel onbetamelijke vragen te stellen). Het resultaat is dit opzienbarende boek: zeventien geestelijk uitdagende en alle bekende paden te buiten gaande gesprekken gedurende een tiental jaren, die het leven van de auteur een totaal andere richting gaven, en de wereld een comprimisloze spirituele leer schonken die is voorbestemd de geschiedenis van de mensheid te veranderen.


Gary Renard

Recensie:

Jon Mundy Ph.D., Miracles Magazine:
… ongelooflijk van inhoud…
Wat het meeste indruk maakt is dat dit boek volkomen trouw blijft aan de harde kern van de metafysica van Een cursus in wonderen.

© 2014 - 2022 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel