Jan-Willem van Aalst - Wonderen of Waan

Artikel 1 van 1

Dit boek is te bestellen voor €20,95 of als E-book voor €9,95 bij Inner Peace Publications

Dit boek past helemaal in de lijn van Kenneth Wapnick  en maakt heel duidelijk een einde aan de vaak voorkomende verwarring die er bestaat over de termen die in ECIW worden gebruikt en nogal eens een obstakel blijken te vormen voor het begrijpen en doen van de Cursus.

Deze gids neemt de lezer bij de hand naar een vollediger begrip over hoe belangrijke concepten zoals liefde, gebed, dood, leven, Christus, ego, en vergeving gebruikt worden in dit spirituele leerprogramma. Mogelijk stelt dit studenten van Een cursus in wonderen in staat om de essentie van de boodschap eerder te doorgronden, en deze vervolgens in het dagelijks leven concreet toe te passen, waarmee zij hun spirituele reis bespoedigen.

Over “Wonderen of waan”, van de (Engelstalige) online discussiegroep die er de inspiratie voor vormde:

“Veel mensen die meer over de Cursus willen weten voordat ze er serieus tijd in gaan investeren, voelen zich ontmoedigd door de moeilijke en abstracte formuleringen in de tekst, en laten het boek voor wat het is. We hebben een gids zoals deze nodig om mensen een minder veeleisende inleiding te bieden op dit gedachtegoed. Zodra ze eenvoudig kunnen begrijpen hoe bestaande concepten op een andere wijze gebruikt worden, bereiden ze zich beter op hun reis in de Cursus voor. Ik zie dit als een bijzonder behulpzaam en broodnodig boekje.” – Patrick Madden, M.D.

"Lees dit boek als beginnende of gevorderde Cursus-student, omdat het je voor één en voor al duidelijk maakt waar deze Cursus in de diepte over gaat. Het helpt je om de fundamenteel nondualistische metafysica in één klap helder te krijgen en allerlei misvattingen over de werkelijke boodschap van de Cursus in je denkgeest ongedaan te maken. Dat is de grote waarde van dit boekje. Het staat in de betrouwbare lijn van Ken Wapnick, wiens onvolprezen uitleg steeds door deze bladzijden heenklinkt.
Natuurlijk zouden er nog andere termen en begrippen uit de Cursus toegelicht hebben kunnen worden, maar met de keuze van deze zeventien is er op wonderlijke wijze toch een totaalbeeld geschetst. En het goede is dat dit bovendien steeds verbonden wordt met onze dagelijkse wandel in deze wereld." - Willem Glaudemans


Jan-Willem van Aalst

 

 

 

© 2014 - 2023 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel