Watson & Perry - Toelichtingen op het Werkboek van Een cursus in wonderen

Artikel 1 van 1

Als Los deel te betellen voor € 11,95

of als set (inclusief opbergcassette) te bestellen voor €59,95 bij Uitgeverij ECIW Breda

De samenstelling van dit boekwerk is bedoeld als ondersteuning van studenten bij het doen van de werkboeklessen uit Een cursus in wonderen.

Werkboeklessen lees je niet, je doet ze. De lessen zijn heel eenvoudig, al zal het ego er alles aan doen om het tegendeel te bewijzen. Het doen van de lessen vraagt niet veel tijd, het maakt niet uit waar je ze doet en ze hebben geen voorbereiding nodig.

Het doel van het werkboek is het trainen van je denkgeest, zodat het doel van de Cursus bereikt kan worden: de bewustwording van de aanwezigheid van liefde. De training van de denkgeest bestaat uit het wegnemen van blokkades: gedachten die onvrede veroorzaken, die ons boos of verdrietig maken en soms pijn doen. Een ongetrainde denkgeest kan niets bereiken.

Als we de oefeningen doen, trainen we de denkgeest systematisch in een andere waarneming van alles en iedereen in deze wereld. Het toepassen van de oefeningen, zoals ze worden omschreven in de lessen, is voldoende, of je ze gelooft of niet. Zelfs verzet ertegen zal hun uitwerking op de verruiming van ons bewustzijn niet verminderen.

Het 1e deel bevat de lessen 1 t/m 60
Het 2e deel bevat de lessen 61 t/m 120
Het 3e deel bevat de lessen 121 t/m 180
Het 4e deel bevat de lessen 181 t/m 220
Het 5e deel bevat de lessen 221 t/m 270
Het 6e deel bevat de lessen 271 t/m 320
Het 7e deel bevat de lessen 321 t/m 365

© 2014 - 2022 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel