Patrica Rogge - Verdwaald en thuisgekomen

Vorige Artikel 46 van 57 Volgende

Dit boek is voor €19,50 te bestellen via Bol.com

Patricia Rogge heeft dit boek grotendeels geschreven tijdens een stevige burn-out. Ze vertelt ontroerend en eerlijk over haar innerlijke ontdekkingstocht. Een verhaal van vallen, door de knieën gaan, opstaan en weer verdergaan.

Het is niet het zoveelste handboek dat gericht is op uiterlijke oorzaken, klachten en symptomen. Het gaat over wat er zich innerlijke afspeelt. Op verhalende wijze geeft Patricia een inkijk in de denkgeest van iemand die met een burn-out. Het boek is zowel praktisch voor mensen die zelf met een burn-out worstelen, als voor diegenen het meebeleven in hun omgeving.

In haar boek omschrijft ze precies wat ze voelde: “De leegte was leger dan leeg en het leek alsof ik alles kwijt was. Ik voelde me spiritueel ontheemd. Mijn hart was zijn passie kwijt en mijn ziel zwaar ondervoed”. Om haar leven opnieuw op te pikken moest ze een innerlijke reis maken. Ze verwerkte de kleine en grote drama’s in haar leven door het bestuderen van het gedachtegoed van Een Cursus in Wonderen. Ze ging de confrontatie aan met haar innerlijke demonen en zo kwam ze zichzelf tegen en kreeg ze inzichten die ze kon toepassen.

Door haar boek wil ze andere mensen inspireren en aanmoedigen. Ze toont hoe schrijven en lezen therapeutisch kan helpen om helderheid in je leven te krijgen, niet alleen bij een burn-out, maar ook bij andere traumatische ervaringen die een diepe indruk bij je kunnen nalaten.

Patricia zegt zelf: “Als in mijn boek één woord of zin, gedachte — of een citaat uit Een Cursus in Wonderen — iemand beroert door het gevoel van herkenning of erkenning, dan heeft dit boek zijn doel bereikt. “

© 2014 - 2023 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel