Els Thissen - Attitudinal Healing en Een cursus in wonderen

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende

Dit boek is te bestellen voor €22,50 of als E-book voor €12,99 bij Bol.com

Attitudinal Healing en Een cursus in wonderen

Meer leven met minder moeite

 

Attitudinal Healing geeft handvatten voor het kunnen ervaren van innerlijke vrede, waardoor we beter kunnen omgaan met de tegenslagen in het leven. Een cursus in wonderen is het boek dat eenzelfde doel beoogt: vanuit innerlijke rust soepeler omgaan met de dagelijkse gebeurtenissen.

In dit boek laat Els Thissen zien hoe wij de lessen van de Cursus en Attitudinal Healing kunnen gebruiken om onze triggers te remmen en onze egopatronen te doorbreken.

Attitudinal Healing kent 12 principes die we onszelf ieder moment van de dag in herinnering kunnen brengen. Ook zijn er 10 richtlijnen voor het werken in groepen. Basale grootheden als oordeelloos luisteren en delen, erop vertrouwen dat iedereen zijn eigen antwoorden kent, vergeven en de onschuld in alle relaties (terug)brengen, komen uitgebreid aan de orde bij de bespreking van de principes van Attititudinal Healing. De vragen, oefeningen, voorbeelden en toelichting op teksten uit de Cursus zorgen voor verdieping.

 

Els Thissen

Els Thissen integreert in haar werk attitudinal healing, familie- en systeemopstellingen en non-dualiteit tot één krachtig geheel, met de woorden uit Een cursus in wonderen als rode draad.

© 2014 - 2023 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel