Algemene voorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden

Per 15-01-2015

Stichting MIC- Een cursus in wonderen (MIC – ECIW) is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 52054233 met BTW nummer NL 850280382B01.

Stichting MIC - ECIW stelt de informatie die u in de webwinkel wordt geboden met de grootst mogelijke zorg samen. Op basis van nieuwe informatie vinden wekelijks de verwerking van de bestellingen in de webwinkel plaats.

Aan een onverhoopte fout in een beschrijving of een onjuiste prijsvermelding kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in Euro vermeld, inclusief BTW. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen door leverancier, wisselkoersaanpassingen e.d. en kunnen zonder vooraankondiging door MIC - ECIW worden aangepast. Bij aanzienlijke prijsverschillen zullen wij u voorafgaand aan levering berichten.

Levering
Uw bestelling wordt standaard via TNT post verstuurd. Afhankelijk van het formaat van de bestelling zal deze door TNT worden behandeld als briefpost (kan door de brievenbus) of als pakketstuk (wordt aangeboden en is bij afwezigheid van de geadresseerde op het aangegeven postkantoor af te halen). Een pakket wordt verzonden met Track&Trace. Wanneer u binnen 5 dagen, na verzending,  nog niets hebt ontvangen neem dan contact op met ons Secretariaat  Als u overdag werkt kan het gemakkelijker zijn om uw bestelling op uw werk te laten bezorgen. Vul dan a.u.b. op het bestelformulier uw volledige werkadres in als afleveradres. Wij sturen uw bestelling dan naar uw werkadres. Indien u gekozen heeft voor betaling achteraf, zal de bijgesloten factuur uw naam en huisadres dragen. De door MIC - ECIW opgegeven levertijden zijn indicatief. Overschrijden van de opgegeven levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

Verzendkosten
Per bestelling wordt er op basis van postcode het tarief voor verzending bepaald. Dit komt overeen met de door de TNT gebruikelijke tarieven. Automatisch zal dit bij de factuur worden toegevoegd.

Leveringskosten en betaling
U kunt kiezen met iDEAL te betalen of achteraf te betalen. In de laatste optie zal de factuur aan u toegezonden worden samen met uw bestelling.

Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te worden voldaan op de in de factuur vermelde bankrekening. Aan u toegestuurd materiaal blijft eigendom van MIC - ECIW totdat het gehele factuurbedrag is voldaan. Voor levering worden kosten in rekening gebracht die bestaan uit verzendkosten, kosten voor inpakmateriaal en administratiekosten. Klanten uit België krijgen op de factuur gegevens over BIC en IBAN code, waarmee eenvoudig en zonder extra kosten verschuldigd bedrag op onze Nederlandse bankrekening gestort kan worden.

Reclameren
MIC – ECIW tracht uw bestelling zorgvuldig uit te voeren. Mocht uw bestelling onverhoopt foutief zijn geleverd en/of tijdens transport beschadigd zijn geraakt, retourneert u dan uw bestelling voldoende gefrankeerd binnen 8 werkdagen aan onderstaand adres. Sluit de originele factuur a.u.b. bij. Indien voorradig sturen wij u een gaaf vervangend exemplaar en zullen wij de u gemaakte verzendkosten vergoeden. Mocht uw bestelling niet meer kunnen worden vervangen dan krijgt u daar per kerende post bericht van.

Stichting MIC – Een cursus in wonderen
Eemstraat 14-b
3742 CA Baarn


Privacy
De door u ter beschikking gestelde gegevens worden door MIC - ECIW vertrouwelijk behandeld.

MIC - ECIW zal uw adres alleen gebruiken voor toezending van uw bestelling. Uw adresgegevens zullen niet worden verkocht of doorgegeven aan derden. Wel zullen we uw gegevens opnemen in ons adressenbestand.  

,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

© 2014 - 2023 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel