Ad de Regt - Luisterboek van Een cursus in wonderen op USB-stick

Artikel 1 van 3

U kunt de complete Cursus (incl. Aanvulling) bestellen als USB stick voor 25 euro (incl. verzendkosten binnen Nederland). Stuur hiervoor een mailtje aan ad.deregt@planet.nl

 

Luisterboek van Een cursus in wonderen op USB-stick, met daarop het Voorwoord, Tekstboek, Werkboek, Handboek voor leraren en de Aanvullingen op Een cursus in wonderen.

 Een cursus in wonderen is de Nederlandse vertaling van het boek A Course in Miracles © dat in 1976 in Amerika verscheen. Sinds die tijd is het boek over de hele wereld verspreid en in vele talen vertaald.

Een cursus in wonderen is een universele spirituele leerweg. Een leerweg die, als we deze volgen, ons leidt naar de herkenning van ons ware Zelf.

 

Een cursus in wonderen is een boek voor zelfstudie. Het bestaat uit vier delen:

- Tekstboek waarin stap voor stap de theorie van de Cursus wordt uiteengezet.

- Werkboek waarin de student door middel van 365 lessen -een voor elke dag van het jaar- wordt aangemoedigd de theorie toe te passen.

- Handboek voor leraren, dat in vraag- en antwoordvorm is geschreven en een korte samenvatting geeft van belangrijke begrippen in tekst- en werkboek.

- Aanvullingen: PSYCHOTHERAPIE: Doel, proces en praktijk en HET LIED VAN HET GEBED: Gebed, vergeving en genezing.

 

Meer informatie over de Cursus.

 

luister naar een audiofragment

 

  Ad de Regt

Copyright © 1999 Foundation for Inner Peace, 448 IgnacioBlvd.#306,Novato,California 94949,U.S.A.,https://acim.org,info@acim.org.Toestemming voor opname en verkoop.

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel