Jampolsky, Gerald G.

Jerry Jampolsky (1925) is de grondlegger van Attitudinal Healing (AH) en is daarin geïnspireerd door Een cursus in wonderen.

In 1975 richtte hij het eerste Centrum voor Attitudinal Healing in Tiburon, Californië, op. Daar werd aan kinderen en volwassenen met een levensbedreigende ziekte een veilige omgeving geboden, waarin zij, in Attitudinal Healinggroepen, actief konden werken aan het helen van hun innerlijke houding. In AH staan niet ziekte of sterven centraal, maar de kwaliteit van het leven, ongeacht de omstandigheden waarin je verkeert.

Nog steeds draagt Jerry, samen met zijn vrouw Diane Cirincione, Attitudinal Healing uit en ondersteunen ze wereldwijd initiatieven daartoe. In de zomer van 2011 reisden zij naar verschillende landen in Europa. Zij ontvingen in de afgelopen jaren in binnen en buitenland diverse prijzen voor hun bijdrage aan het realiseren van vrede in menselijke relaties.

Jerry Jampolsky en Diana Cirincione

  • Gerald G. Jampolsky - Liefde is angst laten varen
    Gerald G. Jampolsky - Liefde is angst laten varen

    Dit boek is te bestellen voor €18,95 bij Bol.com

    Gebaseerd op Een cursus in wonderenDit is het eerste boek van Gerald G. Jampolsky. Jampolsky leert om vrij te worden van angst. Hij wil dat wij alle angst laten varen. De enige…

© 2014 - 2023 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel