Hoffmeister, David

David Hoffmeister begon zijn reis naar spirituele verlichting in 1986 toen hij Een cursus in wonderen tegenkwam en het herkende als het gereedschap, waarnaar hij op zoek was voor een radicale transformatie van zijn denkgeest en percepties. In het begin bestudeerde David de Cursus met gepassioneerde intensiteit en las vaak acht of meer uren per dag. Na twee jaar studie op deze manier ging David op zoek naar het gezelschap van andere Cursusstudenten en woonde maar liefst vijf bijeenkomsten per week bij. Hij schrok toen hij ontdekte dat er via hem een Stem sprak met zo’n grote autoriteit, dat velen hun vragen aan hem gingen stellen.

Onder familieleden, vrienden en leraren was David er altijd al om bekend alles te bevragen in plaats van conventionele antwoorden te aanvaarden. Dus was hij verheugd in de Cursus steun en aanmoediging van de Stem van Jezus te constateren voor het zorgvuldige onderzoek van elk idee, geloof, concept en aanname in zijn denkgeest. Jezus werd Davids innerlijke leraar, die antwoord gaf op elke vraag, hem begeleidde om de dagelijkse omgang met alle relaties, omstandigheden en gebeurtenissen in zijn leven aan Hem over te laten en die hem innerlijk onderscheidingsvermogen gaf.

In 1991 werd David aangespoord nog een sprong in vertrouwen te maken en door de Verenigde Staten en Canada te gaan reizen om zijn heldere begrip over Een cursus in wonderen met anderen te delen. Hij volgde Jezus' instructies om "te worden als een kind", en stond zichzelf toe volledig afhankelijk van de Heilige Geest te zijn wat betreft geld, transport, onderdak, voedsel en ook welke woorden te spreken in talloze Cursusbijeenkomsten, kerken, metafysische -en spirituele groepen, evenals een groot aantal heilige ontmoetingen met personen die niets van de Cursus wisten. David merkte dat het zijn constante vreugde en vrede was, die in alle ontmoetingen de beste leraar bleek te zijn en dat het deze vrede was die al zijn broers en zussen zochten. De Stem van Jezus vertelde David – net zoals aan de apostelen 2000 jaar eerder werd opgedragen - "Gij hebt het om niet ontvangen, geeft het om niet". In alle jaren van reizen en delen van de wijsheid van Christus is David een levende demonstratie geworden van de principes van Een cursus in wonderen; lessen zoals:

"Ik word gedragen door de Liefde van God."
"Ik ben het licht van de wereld."
"Ik doe een stap terug en laat Hem de weg wijzen."
"In mijn verdedigingsloosheid ligt mijn veiligheid."
"Gods Wil voor mij is volmaakt geluk."

David leerde door talloze wonderen dat hij perfect kon vertrouwen op de Heilige Geest om hem in alles te voorzien en hem in elke situatie te begeleiden. Alles wat hij leek nodig te hebben om zijn doel te bereiken als leraar van God, werd gegeven zonder dat hij enige inspanning of wat dan ook hoefde te doen.

Verscheidene periodes van afzondering hielpen David om zijn geest te bevrijden van ego gebabbel en in diepe Stilte te treden, waar hij uiteindelijk Verlichting heeft ervaren.

David Hoffmeister

 • David Hoffmeister - Ontwaken via Een Cursus in Wonderen
  David Hoffmeister - Ontwaken via Een Cursus in Wonderen

  Dit boek kost € 19,95 en is via ellievankessel@outlook.com te bestellen. Als e-book bij bol.com voor €7,62

  Book Stewart voor Living Miracles – boeken van David Hoffmeister – is Ellie van Kessel.
  Volledig geredigeerde 2de druk

 • David Hoffmeister - Ga dieper
  David Hoffmeister - Ga dieper

  Dit boek is te bestellen voor €14,95 bij Uitgeverij ECIW Breda

  In dit boek wordt verduidelijkt welke praktische stappen er nodig zijn om slechts één probleem en één oplossing te zien.

 • David Hoffmeister - Dit moment is jouw wonder
  David Hoffmeister - Dit moment is jouw wonder

  Dit boek is te bestellen voor €20,- bij Uitgeverij ECIW Breda

  AANRADER!
  Een systematisch opgebouwd boek dat Een cursus in wonderen verheldert.

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel