Perry, Robert

Robert Perry draagt bij aan Een cursus in wonderen door vele jaren van privé studie en lesgeven in het openbaar. Hij begon met lesgeven bij Miracle Distribution Center in 1986 en heeft sindsdien les gegeven in heel Noord Amerika en de rest van de wereld. Zijn lessen vloeien voort uit zijn toewijding aan de Cursus als zijnde zijn eigen pad en zijn wens om anderen op hun pad behulpzaam te zijn. In de loop van de jaren is hij in Cursuskringen een gerespecteerde spreker geworden en heeft hij voor veel nieuwsbrieven en tijdschriften van de Cursus geschreven. Robert is de oprichter van de Circle of Atonement en de  auteur van talrijke boeken en boekjes die gebaseerd zijn op de Cursus.


Robert Perry

 

Allen Watson is over de hele wereld zeer bekend bij studenten van Een cursus in wonderen vanwege zijn behulpzame en inzichtvolle dagelijkse commentaar bij de Werkboeklessen, commentaar dat zowel op het internet als in boekvorm aanwezig is (met de titel A Workbook Companion, Volumes I, & II). Door Allen's begaafde en energieke wijze van schrijven en lesgeven worden studenten ondersteund om de betekenis van Een cursus in wonderen voor henzelf toegankelijker te maken. Hij geeft wekelijks les (in Portland, Oregon), waarbij de gehele tekst van Een cursus in wonderen, paragraaf voor paragraaf, wordt behandeld. Allen is in juni 2006 gepensioneerd, maar blijft voor de Circle of Atonement Tekstcommentaren schrijven en lesgeven.


Allen Watson

 


Greg Mackie is sinds 1991 student van Een cursus in wonderen. Hij heeft gedurende twee jaar de Cursus intensief bestudeerd met Robert Perry van de Circle of Atonement. Hij begon in 1999 met lesgeven voor de Circle.

Greg Mackie

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel