Portengen, Lisa & Janson, Koos

Lisa Portengen (1972) volgde de Kleinkunstacademie in Amsterdam, is werkzaam als actrice en docent en heeft een eigen bedrijf. Zij geeft workshops en lezingen, is dagvoorzitter, theatermaker en regisseur.

 Lisa is de oprichtster van Smart&Sexy. Lifestyle voor vrouwen. Het is haar missie om vrouwen en zichzelf te inspireren hoe we nóg meer uit het leven kunnen halen.

Of ze nou het MT van een grote organisatie (Logica) traint of een lezing geeft aan een vrouwennetwerk, zij weet de mensen ‘te ontmaskeren’ en ze tools mee te geven hoe ze meer keuzes kunnen maken vanuit Liefde.


Lisa Portengen

Koos Janson (1949) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en daarnaast fenomenologie der godsdiensten. Belangstelling voor spiritualiteit is de rode draad door zijn leven. Van huis uit was hij enthousiast katholiek, maar later raakte hij ook vertrouwd met protestantse vormen van christendom. Vanaf zijn studietijd was hij langere tijd diep geïnteresseerd in oosterse filosofie. De kroon op zijn zoektocht, midden jaren tachtig, werd: Een cursus in wonderen.

Hij functioneerde na zijn studie in de zeventiger jaren als leraar Transcendente Meditatie en daarna als leraar Nederlands in het middelbaar onderwijs. Hij gaf honderden voordrachten over oosterse en westerse spiritualiteit en was medevertaler van Een cursus in wonderen. Sinds eind jaren tachtig is hij fulltime actief als leraar in het gedachtengoed en de toepassing van de Cursus. Hij geeft – in alles bijgestaan door zijn vrouw Doris – maandelijkse groepsbijeenkomsten, lezingen en workshops in Nederland en België, waarin de Cursus centraal staat. Met als focus: de praktijk!


Koos Janson

 

 

  • Lisa Portengen & Koos Janson - Het regent geluk
    Lisa Portengen & Koos Janson - Het regent geluk

    Dit boek is te bestellen voor € 18,50 via de webwinkel van Koos Janson of bij Bol.com, dit boek is ook als e-book verkrijgbaar voor €9,99

    Dit boek is een geweldige kennismaking met Een cursus in wonderen.

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel