Meyles, Elly

k ben jong in de jaren ’70 van de vorige eeuw. Met vele anderen is mijn grote vraag: Hoe kunnen we de wereld veranderen? Dat verandert als mijn vader plotseling een dodelijk ongeluk krijgt. Ineens ben ik bezig met Waar is hij nu? Is er iets na de dood? Waar komen we vandaan?
Hier start mijn spirituele zoektocht. Bestaat God? Is hij een man, is zij een vrouw of allebei? Of gaat het om Geest, een energieveld van Licht, van Liefde? De geheime geschriften uit Egypte geven me een gevoel van thuiskomen. En waarom zijn ze verboden? Deze geheime leringen van Joshua en Maria Magdalena leiden me naar Zuid-Frankrijk, waar in de 12e en 13e eeuw de Katharen leefden. Ook hun leer- en leefwijze werd verboden. Erger: zij worden systematisch vermoord. Ik herken me in de Katharen, in hun kennis van het Hart. 
Nu ben ik student van de leerweg Een cursus in wonderen en zie ik dat de - verboden - leringen van 2000 jaar geleden opnieuw centraal staan.
In Bang voor licht beschrijf ik mijn weg naar innerlijke vrijheid; een weg van leren kijken vanuit Spirit naar mezelf, de ander en het dagelijks leven.

 

  • Elly Meyles - Bang voor licht
    Elly Meyles - Bang voor licht

    Dit boek is te bestellen voor €19,95 bij Uitgeverij Van Warven en bol.com

    Met vele anderen is mijn grote vraag: Hoe kunnen we de wereld veranderen? Dat verandert als mijn vader plotseling een dodelijk ongeluk krijgt.

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel