Kenneth Wapnick - Je weerstand tegen liefde loslaten

Artikel 37 van 69

Dit boek is te bestellen voor €17,50 bij Inner Peace Publications

Je weerstand tegen liefde loslaten
- Een cursus in wonderen in de praktijk -
 
 

Veel studenten van Een cursus in wonderen hebben de ervaring dat ze enerzijds heel serieus bezig zijn met de studie van de Cursus en de toepassing in de praktijk, terwijl zij anderzijds tot hun frustratie merken dat ze de Cursus heel vaak juist níet toepassen.

In dit boek geeft Kenneth Wapnick verheldering over deze paradox. Hoewel het begrip weerstand weinig in de Cursus genoemd wordt, ziet Kenneth Wapnick het als een sleutelbegrip om te begrijpen waarom de weg van vergeving, oordelen opgeven en het wonder uitnodigen ons vaak zoveel moeite kost.

In dit boek – een weerslag van een workshop, aangevuld met twee artikelen uit zijn nieuwsbrief The Lighthouse – gaat hij uitgebreid in op de verschillende vormen van weerstand, die voortkomen uit onze angst voor liefde. Hij legt verbanden met de waardevolle inzichten van Freud en gaat in op de niets-verhullende beschrijvingen in de Cursus van de diepere lagen van het ego. De auteur benadrukt dat onze investering in het ego beslist niet moet worden onderschat.

 


Kenneth wapnick
 

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel