Een cursus in wonderen

Vorige Artikel 11 van 65 Volgende

Te bestellen voor €67,50 bij zowel Uitgeverij ECIW Breda als bij Inner Peace Publications.

Hardcover; 18e druk 2023; Uitgeverij AnkhHermes; Tekstboek, Werkboek, Handboek voor leraren en Aanvullingen.

Een cursus in wonderen
 

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Williamson verwijzen allemaal naar de Cursus als hun belangrijkste inspiratiebron.

Een cursus in wonderen is de uitwerking van het manuscript dat psychologe Helen Schucman schreef, waarin alle tekst is opgenomen die zij gedicteerd kreeg van een innerlijke stem. Centrale thema's zijn liefde, vergeving en niet-oordelen. Het geheel is opgezet als een zelfstudieprogramma.

Wie aan de Cursus begint zal onder de indruk raken van de inhoud, het vanzelfsprekende gezag en de indrukwekkende toon van de woorden. Dit boek stelt ons ego voor radicale keuzes: kiezen we voor illusie of waarheid, angst of liefde, willen we gelijk of willen we geluk?

Het boek bestaat in deze nieuwste uitgave uit vier delen:

Tekstboek waarin stap voor stap de theorie van de Cursus wordt uiteengezet.

Werkboek waarin de student middels 365 lessen - een voor elke dag van het jaar - wordt  aangemoedigd de theorie toe te passen.

Handboek voor leraren, dat in vraag- en antwoordvorm is geschreven en een korte samenvatting geeft van belangrijke begrippen in Tekst- en Werkboek.

Aanvullingen: PSYCHOTHERAPIE: Doel, proces en praktijk en HET LIED VAN HET GEBED: Gebed, vergeving en genezing.

 

NB. Op de homepagina van Miracles in Contact tref je het item Werkboeklessen aan. Hier kunt je alle 365 lessen uit Een cursus in wonderen lezen!

 

Meer informatie over de Cursus

 

 

© 2014 - 2023 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel