Brent Haskell - Reis voorbij woorden

Artikel 1 van 1

Dit boek is te bestellen voor €17,95 bij Uitgeverij ECIW Breda

Reis voorbij woorden
 

Het boek is bestemd als begeleiding bij Een cursus in wonderen

Gedurende het jaar 1990 werd Reis voorbij woorden in luistervorm ontvangen door Brent, die zich al vijf jaar bescheiden en open had opgesteld voor de transformerende wijsheid van de Cursus. De werkelijke schrijver van Reis voorbij woorden noemt zichzelf Jeshua en de schrijver van Een cursus in wonderen.

Dit materiaal brengt een frisse eenvoud aan veel van de schijnbaar moeilijke concepten van de Cursus, en zal uitermate behulpzaam zijn voor alle studenten, gevorderden en beginners, als ook voor studiegroepen, speciaal hen die geen begeleider hebben die ervaren is in de Cursus.

Bovenal is Reis voorbij woorden de door Jeshua gegeven gids voor studie en toepassing van de Cursus op het niveau van innerlijke heiligheid, waar, in aanwezigheid van de Waarheid, geen gids of begeleider nodig is, omdat niemand hoger of dichterbij staat.

Als je in de wereld het woord 'cursus' hoort, denk je aan leren.
Maar je bent hier niet om te leren.
Je bent hier om te ervaren.
Je zal met grote vreugde vaststellen dat er een dramatisch verschil tussen beide is…

JESHUA

De lezer die deze pagina’s met een rustige en open geest benadert, zal zichzelf in een nieuwe wereld van vrede, vrijheid en vreugde terugvinden. Want dit is de wereld van Een cursus in wonderen.

Het boek Journey beyond words is vertaald door Irene Schoots en is ook als PDF bestand verkrijgbaar door een mail te sturen naar: reisvoorbijwoorden@gmail.com

Het PDF bestand kost €10,00 

Brent Haskell


Bestellingen kunt u doen via de email info@eciw-breda.nl. U geeft uw naam en adresgegevens op, alsmede welk boek en hoeveel exemplaren. De prijs van het boek is € 17,95 exclusief verzendkosten. Uitgeverij ECIW BREDA neemt met u contact op over een eventuele kwantum korting en bijdrage in de verzendkosten.

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel