Elly Clabbers - Ziekte als geneesmiddel

Artikel 1 van 1

Dit boek is te bestellen voor €22,50 of als e-book voor €9,99 bij bol.com

Ziekte als geneesmiddel
- heling volgens Een cursus in wonderen -

 

Toen schrijfster Elly clabbers (1940) hoorde dat ze kanker had, moest ze denken aan een zin die ze vaak had gelezen in Een cursus in wonderen: 'Er is geen lichaam.' Maar, zo vroeg ze zich af, hoe kan iets wat niet bestaat ziek zijn? De bewering van de Cursus dat ziekte een projectie is van schuld en boete op het lichaam, bracht haar in de verleiding het boek voor gezien te houden. Ze overwon echter haar weerstand en ontdekte stapje voor stapje wat de Cursus met deze uitspaak - en de daarmee samenhangende verklaringen: 'Er is geen wereld' en 'Buiten jou is er niets' - bedoelt. Zo werd haar ziekte het middel dat haar werkelijke genezing bracht. In dit boek beschrijft ze haar leerproces, in de hoop zowel studenten als belangstellenden van Een cursus in wonderen behulpzaam te zijn bij de studie en toepassing daarvan.

Aanbevelingen:

Als je verlangt naar diep inzicht in de betekenis van ziekte en hoe je ware genezing kunt vinden, dan is dit boek een krachtige wegwijzer. Elly Clabbers legt Een cursus in wonderen glashelder uit én blijkt een wijze therapeute, die je met veel begrip voor de menselijke kant meeneemt op haar eigen inspirerende genezingsavontuur. 

Koos Janson

Hier spreekt iemand met rijke ervaring en volwassen inzicht, een betrouwbare leraar, en een soepele schrijver, en dit alles maakt dit boek zo fantastisch. Iedereen zal zich erin kunnen herkennen, en daar hoef je niet eerst een ernstige ziekte voor te hebben. Enig hardnekkig geloof in je ego volstaat. 

Willem Glaudemans

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel