Kirsten Buxton - Ik trouwde een mysticus

Artikel 1 van 1

Dit boek kost €20,- en is te verkrijgen via Evelien Lagrouw info@zijnskunst.nl

Ik trouwde een mysticus
 

- De sprong naar vertrouwen van een vrouw om een liefde te vinden die nooit eindigt.

Het was een verrassing voor stoere Kirsten Buxton toen Jezus aan haar verscheen en aankondigde dat hij haar gids was. Ze was 27 jaar oud en vanwege een ernstig ongeluk met haar mountainbike was ze fysiek, psychologisch en emotioneel uitgeput, en had geen controle meer over haar leven. Ze had niet eerder een relatie met Jezus gehad en ze begon Een cursus in wonderen te bestuderen en vertrouwen te ontwikkelen in de Geest binnenin haar.
Het was een wonder dat de in de wereld welbekende leraar van Een cursus in wonderen, David Hoffmeister, haar geboorteplaats bezocht. Jezus zei Kirsten dat ze deze man volledig moest vertrouwen om een relatie als geen andere te ervaren. Haar moedige aanvaarding van deze leiding opende haar hart en haar denkgeest op een manier die ze zich nooit had kunnen indenken.
In dit hele dagboek over radicaal zelfonderzoek geeft Kirsten openhartig de angsten, projecties en privégedachten weer die ze ervaart tijdens een indrukwekkend avontuur naar een heilige relatie met een onvermoeibaar blije mysticus! Voor iedereen die oprecht non-duaal spritueel onderricht verlangt toe te passen op elk aspect van het dagelijks leven – in de slaapkamer, de badkamer, en zelfs in de supermarkt – is dit boek een absolute 'must'.

kirsten buxton van www.micwebwinkel.nl

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel