Willem Glaudemans - Universele spiritualiteit

Artikel 4 van 9

Dit boek is te bestellen voor € 20,-- bij bol.com en is ook als e-book verkrijgbaar

Universele spiritualiteit
Alles is één
Een goddelijke inspiratiebron– De inspirerende teksten laten je rechtstreeks ervaren wat universele spiritualiteit is –

We leven in een tijd waarin het oude onder onze ogen ineenstort. Het nieuwe rijst vitaal op uit de puinhopen. Dit zien we op alle levensgebieden gebeuren. Ook op het religieuze vlak. Wat we nodig hebben is datgene wat universeel is, wat waarheid is voor iedereen, wat ons gevorderde bewustzijn kan ondersteunen.
Universele spiriualiteit gaat voorbij religies en reikt aan wat je hoogst noodzakelijke bijdrage in deze tijd zou kunnen zijn: je goddelijkheid leven.

Willem Glaudemans geeft in dit boek een shortcut naar de antwoorden op de grote metafysische vragen over eenheid, waarheid, liefde en de goddelijke bron.
Als je de moed hebt om opzij te zetten wat je denkt te weten, dan heeft dit boek antwoorden die misschien nieuw voor je zijn. Willem Glaudemans leeft en werkt in de voorhoede van spiritueel ontwaken. Hij beschrijft spiritualiteit voorbij religies. Het is vanuit de toekomst geschreven waarin de mensheid de universele waarheid van liefde heeft omarmd.
De teksten geven rechtstreekse inzichten die het hart raken en de ziel doen trillen. Het lezen hiervan is niet ongevaarlijk: het bevat veel waarheidsbommetjes die in je geest kunnen ontploffen. Maar het herstelt je vertrouwen in je eigen innerlijke kompas.

Uit Universele spiritualiteit: 'Het gaat er niet om in God te geloven, maar om je ingeboren goddelijkheid te leven. In God geloven betekent feitelijk helemaal niets. God kennen betekent alles. Je kent God door je innerlijke goddelijkheid naar buiten te brengen en alle eigenschappen van God in jou, te leven.'
 

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel