Jan-Willem van Aalst - De Stem van de Eenheid

Artikel 5 van 9

Dit boek is te bestellen voor €24,95 bij Uitgeverij ECIW Breda

De stem van de Eenheid
- Het niet-persoonlijke leven als voorbode van
Een cursus in wonderen -

 

'Jan-Willem van Aalst heeft de energie gehad om een enthousiaste tekst te schrijven, geënt op twee spirituele bronnen die er zijn mogen. Het resultaat is een boek waar lezers oprecht blij van zouden kunnen worden.' – Koos Janson

In dit boek brengt Jan-Willem van Aalst twee spirituele klassiekers samen: Het niet-persoonlijke leven (opgetekend in 1914 door Joseph Benner) en Een cursus in wonderen (opgetekend tussen 1965 en 1977 door Helen Schucman en Bill Thetford). De inhoudelijke overeenkomsten tussen Het niet-persoonlijke leven (ten behoeve van dit boek volledig hertaald uit het Engels door de auteur) en Een cursus in wonderen zijn op z’n minst opvallend te noemen. Hoewel beide boeken qua vorm (taal- gebruik, tijdgewricht) aanzienlijk verschillen, komen ze qua inhoud voort uit dezelfde bron: de Stem namens Liefde. Deze Stem vertegenwoordigt God, Christus, de Heilige Geest, en ons ware Zelf, die allemaal als één verbonden zijn. Dit is althans de visie van de auteur, Jan-Willem van Aalst.
Jan-Willem doet onderzoek naar zingeving en zelfrealisatie, en is spreker, schrijver en coach over spirituele onderwerpen, met name over Een cursus in wonderen. Jan-Willem promoveerde in 2001 aan de TU Delft en de Universiteit Leiden op de invoering van kennismanagement in projectorganisaties. Wat wij doorgaans kennis noemen, blijkt echter slechts perceptie en interpretatie te zijn. Anders dan in ons werkende leven in de dualiteit gaat dit boek over het herontdekken van de Kennis over je ware essentie als de uitbreiding van Eenheidsliefde.

Lees in dit boek hoe volmaakt en bemind je in werkelijkheid nu al bent; waar je vandaan komt, wat je hier te doen hebt, en hoe je dat in je dagelijks leven in je bewustzijn kunt houden. De uitspraak: 'Wees stil! En weet: ik ben God' heeft niets van doen met arrogantie, maar alles met de vreugdevolle realisatie van ons ware Erfgoed, dat wij in elke incarnatie hier in ons dragen om uiteindelijk de Verzoening met de Eenheid te aanvaarden. Bemerk in dit boek De Stem van de Eenheid, en besef dat het de Stem van je eigen ware Zelf is, die jou leert om je denkgeest te trainen in onvoorwaardelijke vergeving, elke dag opnieuw.


Te bestellen via email info@eciw-breda.nl
U stuurt een mailtje en vermeld uw adres gegevens.
U krijgt dan bericht wanneer het verzonden wordt.
U hoeft pas te betalen na ontvangst bestelling.

Informeer naar korting bij grotere afname.

 

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel