Elly Clabbers - Herinneren wie je bent

Artikel 7 van 9

Dit boek is te bestellen voor € 22,50 bij de boekhandel of bol.com, libris.nl

Herinneren wie je bent
Werken met het Werkboek van Een cursus in wonderen


Een cursus in wonderen vertelt ons dat ons leven in een lichaam in de wereld een illusie is, en dat we in werkelijkheid thuis zijn bij God. Het Tekstboek van de Cursus legt dit uit, het Werkboek leert ons in 365 – dus dagelijkse – lessen de illusie te herkennen, en de eerste stappen te zetten deze ongedaan te maken. We leren de hindernissen uit de weg te ruimen die de herinnering blokkeren van Wie we werkelijk zijn: een uitbreiding van een liefdevolle God.
In dit boek beschrijft Elly Clabbers haar weg met het Werkboek, haar weerstand en haar inzichten, en de 'glimpen' van de herinnering van haar werkelijke natuur als kind van God. Tevens geeft ze tips voor een beter begrip van de lessen en het in praktijk brengen daarvan.

 

Kunnen we van elkaars ervaringen leren?

Elly Clabbers laat met dit prachtige, heldere boek over het doen van het Werkboek van Een cursus in wonderen zien dat dit kan. Ze is een eerlijke, betrouwbare gids die zichzelf niet mooier maakt, en haar twijfels en ego–tegenwerpingen openlijk laat zien. Daardoor is heer boek herkenbaar en behulpzaak, en kan het een extra stimulans zijn voor wie nog (steeds) om de Cursus heen draait.
Willem Glaudemans

 

  Elly Clabbers-1.jpg

Elly Clabbers

 

 

 

© 2014 - 2024 MIC webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel